Best Gear Finland

Kalastamo

Yaxell Mon kuorimaveitsi 8 cm lahjalaatikossa

Lisää kuvia

  • https://kalastamo.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/y/a/yaxell_mon_kuori_50b38fab8589c.jpg
    Yaxell Mon kuorimaveitsi 8 cm lahjalaatikossa
Hinta: 59,00 € / kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Lähetystapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Yaxell Mon kuorimaveitsi 8 cm lahjalaatikossa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Best Gear Finland

Yksityiskohdat

MON-sarjan 8-senttinen kuorimaveitsi.

MON-veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää ruostumatonta terästä ja ytimenä RANeistakin tuttu erittäin kova ja laadukas VG-10-teräs, jonka myötä veitset pitävät teränsä loistavasti ja on helppo teroittaa. Kahva on micartaa eli erinomaisesti kulutusta kestävää laminoitua kangasta. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms. Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Yaxell Mon kuorimaveitsi 8 cm lahjalaatikossa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Laatu