Best Gear Finland

Kalastamo

Jetboil Sol Alu 0,8L keitin

Lisää kuvia

  • https://kalastamo.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/e/jetboil_sol_alu__5076c919ef200.jpg
    Jetboil Sol Alu 0,8L keitin
Hinta: 134,90 € / kpl
 

Saatavuus: Loppu varastosta

Lähetystapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Jetboil Sol Alu 0,8L keitin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Best Gear Finland

Yksityiskohdat

UUTUUS!!! Jetboil Sol Alu 0,8L keitin on pienikokoinen ja kevyt matkakeitin 0,8L kupilla. Osat pakkautuvat sisäkkäin helposti reppuun mahtuvaksi pakkaukseksi ja kokonaispaino on vain 300g!
Uudenlainen Jetboil Thermo-Regulate vakiopainepoltin joka tarjoaa tasaisen lämmön -6,5C asti ja toimii tehokkaasti myös korkeassa ilmanalassa. Säästää merkittävästi kaasua verrattuna perinteiseen polttimeen mahdollistaen pienemmän ja kevyemmän kaasusäiliön mukana kuljettamisen.
Integroitu piezo -painonappisytytys tekee käytöstä turvallista. Sol on nopea, siisti ja helppo käyttää. Uusi ulkopinta jonka kyljessä olevien raitojen väri muuttuu sisällä olevan nesteen lämpötilan muuttuessa.

Toimii tavallisella retkikeittimen kaasusäiliöllä (ei sis.), poltinosa liitetään astian pohjaan.
Pohjan patentoidun FluxRing lämmönsiirtimen ansiosta Sol keittää 500ml vettä kiehuvaksi runsaassa kahdessa minuutissa!
Eristetty keittoastia toimii myös juomakuppina, läpinäkyvässä kannessa juoma-aukko.
Astian eristekuoressa integroitu lämpöindikaattori ja käytännöllinen kahva joka tekee liikuttamisesta turvallisempaa ja juomisesta helpompaa.
Korkeus pakattuna 165mm, halkaisija 104mm.
Toimitus sisältää: Poltin, kuppi, juomakansi, eristekuori kahvalla, kaasusäiliön tukijalka, polttimeen tuki isommille astioille.
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Sopii myös liikelahjaksi: Ideaali henkilökuntalahja ihmisille joiden työpaikka liikkuu tai ei ole kahvilan lähettyvillä.

Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil polttimen standardikierteeseen. Suosittelemme käyttämään alkuperäisiä Jetboil kaasuja parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi. Jetboil kaasut on mitoitettu mahtumaan kuljetuksen ajaksi kupin sisään.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Jetboil Sol Alu 0,8L keitin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Laatu