Kalastamo

Umpikelat

Tutut umpikelat kalamiehille

Melkein jokainen kuuluisa kalamies on aloittanut kalastuksen umpikelalla. Umpikelat ovat ylivoimaisen helppoja heittää ja hintakaan ei päätä pakota. Painat vain kelan liipasimen pohjaan, heität ja päästät liipasimen suunnilleen heiton puolivälissä. Noin yksinkertaista se on. Muutamalla kymmenellä heitolla oppii tekniikan ja siimasotkuja ei kelaan tule, kuten muissa keloissa on vaarana. Laadukkaalla umpikelalla ja hyvällä siimalla pärjää suurtenkin kalojen kanssa, eikä heittopituuksissa juuri häviä.

Abumatic on varmasti maailman tunnetuimpia keloja, niitä on myyty vuosikymmenten aikana varmasti miljoonille kalamiehille ja kalanaisille. Daiwan Silvercast on lähes yhtä tuttu. Varmoja ja luotettavia umpikeloja kummatkin.  Kalastamo suosittelee umpikelaa ensimmäiseksi kelaksi tai vähemmän kalastavalle edullisen hinnan ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Umpikela on turvallinen ostos. Tutustu myös Kalastamon umpikelavapoihin ja siimavalikoimaan. Osta itsellesi järkevä kokonaisuus.

Kalastamo verkkokaupassa kaikilla tuotteilla on ILMAINEN vaihto- / palautusoikeus sekä meillä on käytössä kaikki maksutavat (verkkopankit  ja luottokortit), myös lasku / osamaksu (Jousto ja Everyday).

Umpikelat

1 tuote(tta)

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 • Abumatic 170iN

  Abumatic 170iN

  Normaali hinta: 99,00 €

  Erikoishinta: 89,00 €

  / kpl

  Kauppias: Kalastusarena

1 tuote(tta)

Taulukkona  Listana 

Laskeva