Kalastamo

Näin toimii Kalastamo verkkokauppakeskus

Näin Kalastamo verkkokauppakeskus toimii

Alla kerrottu esimerkein miten esim. toimitusmaksu muodostuu verkkokauppakeskuksessa, jossa useat suomalaiset verkkokauppiaat myyvät omia tuotteitaan ja toimittavat ne oman kivijalkakauppansa varastostaan.

Kalastamo ei toimi kuten perinteinen verkkokauppa, jossa tuotteet lähtevät yhden kauppiaan varastosta. Kalastamossa on tällä hetkellä kymmeniä suomalaisia kauppiaita, pieniä ja keskisuuria ympäri suomen. Kauppiaat ylläpitävät ja myyvät omia tuotteitaan Kalastamo verkkokauppakeskuksessa. Käytännössä Kalastamo on kuin perinteinen kauppakeskus, jossa yhden rakennuksen sisällä on useita eri liikkeitä, jotka myyvät omia tuotteitaan.

Miksi olemme tällaisen verkkokaupan rakentaneet?

Syy on yksinkertainen, jotta ostaminen olisi helppoa, nopeaa ja saat valtavan valikoiman kalastus- ja veneilytarvikkeita yhdeltä sivustolta. Verkkokauppakeskuksestamme voit ostaa tuotteita usealta eri kauppiaalta yhdellä ja samalla kertaa, eikä sinun tarvitse mennä netissä useaan eri verkkokauppaan.

Miten toimitusmaksut muodostuu Kalastamossa?

Tässä esimerkissä olemme konkreettisesti kuvanneet miten toimituskulut muodostuu, kun kaupassa on useita eri kauppiaita myymässä tuotteita ja he toimittavat tuotteensa oman kauppansa varastostaan.

Näin toimii Kalastamo verkkokauppakeskus

Jos ostat tuotteita usealta eri kauppiaalta, niin toimituskulut voivat tuntua isolta mutta saman verran olisi toimituskulut, jos ostaisit tuotteet netistä esim. 3:sta eri verkkokaupasta.

Jokaisen tuotteen kohdalla näet millä toimitustavalla tuote saapuu sinulle. Kirjeen ja paketin lisäksi tuotteet voidaan toimittaa sinulle kotiin. Kauppiaat ovat pääsääntöisesti määritelleen suurikokoiset tuotteet kotiinkuljetettavaksi. Kotiinkuljetus hinta on 14,90 €. Tämän lisäksi verkkokaupassamme on "Muu toimituskulu" toimitustapa. Tätä kauppiaat käyttävät silloin kun kyseessä on todella iso tuote, jota ei voi toimittaa Postin kautta tai kauppiaat haluavat tarjota tuotteen sinulle ilman toimituskulua, sillä tämä toimitustapa on asiakkaalle ilmainen. Tähän vielä tarkennuksena, että jos ostat kauppiaalta yhden pakettituotteen ja yhden kotiinkuljetettavan tuotteen, niin silloin toimituskulu on 14,90 € ja kummatkin tuotteet saapuvat sinulle kotiin.

Täältä voit lukea, miten ostaminen tapahtuu. Ostaminen tapahtuu samalla tavalla kuin ns. perinteisessä verkkokaupassa eli siinä ei ole mitään uutta ja ihmeellistä :)