Onnelan Tarjouskirjakauppa

Kalastamo

Hauki - Kalastajan käsikirja

Lisää kuvia

  • https://kalastamo.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/K/a/KalastajanKasikirja.jpg
    Kansikuva.

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 23,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 1kpl

Lähetystapa: Paketti, 4,90 €

Kuvaus

Tämän kalakirjan tavoitteena ei ole, että lukija saisi paljon kalaa, vaan tavoitteena on, että kalamies saisi kirjan luettuaan seuraavalla retkellä edes yhden kalan, kuten myös siitä eteenpäin vaikka sitten jokaisella reissullaan.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Onnelan Tarjouskirjakauppa

Yksityiskohdat

ISBN: 9789522206787
Kirjoittaja/toimittaja: Kojo Arto
Julkaisuvuosi: 2014
Painos: 1
Sivumäärä: 260
Sidonta: Sidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Kustantaja: readme.fi

Hauen kalastus on yllättävän kaastava heittokalastuksen laji, omalla tavallaan jopa kaikkein vaativin, mitä maassamme voi harrastaa.

Kalastustoimittaja ja –kirjailija Arto Kojo haluaa kantaa ”kortteensa” kekoon ja auttaa kalaharrastuksen alun pahimpien karikoiden ohitse. Tämän kalakirjan tavoitteena ei siis ole, että lukija saisi paljon kalaa, vaan tavoitteena on, että kalamies saisi kirjan luettuaan seuraavalla retkellä edes yhden kalan, kuten myös siitä eteenpäin vaikka sitten jokaisella reissullaan.

Kirjan luettuaan aktiivinen mökkiläinen voi ehkä jättää seisovat pyydykset vajaansa hiukanpidemmiksi jaksoiksi kerrallaan tai kalastaa jatkossa verkoilla tai katiskoilla vain virkistyäkseen. Ruokakalat hän hakee jatkossa heittäen kalastamalla, sillä kuten kalamies ja perheenisä tietää, luomuruoka maistuu näin hankittuna paremmalle.

Itsellään ”Akolla” on hauenkalastuskokemusta kasassa runsaat viisi vuotta eli kirjanpidossa on yli 2 000 hauenkalastuspäivää lähes 40 kalenterivuoden ajalta. Tällä vuosituhannella ovat heittokalastettujen haukien vuosittaiset määrät vakiintuneet vajaaseen tuhanteen ja avovesipäivät noin 150:een vuodessa. Kaikissa näistä määristä huolimatta tekijän innostus juuri hauenkalastukseen palaa edelleen polttavalla leikillä, eikä vesille voi olla lähtemättä.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Hauki - Kalastajan käsikirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Laatu