Onnelan Tarjouskirjakauppa

Kalastamo

Taimentarinoita

Lisää kuvia

  • https://kalastamo.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/T/a/Taimentarinoita.jpg
    Kansikuva.

Viestisi kauppiaalle tämän tuotteen tilauksesta (Kauppias saa viestisi tilauksen jälkeen)

Suurin sallittu merkkimäärä: 150

Hinta: 21,00 € / kpl
 

Saatavuus: Varastossa 7kpl

Lähetystapa: Paketti, 3,95 €

Kuvaus

Erkki Norellin kymmenes kirja, Taimentarinoita, on omistettu taimenelle, tuolle koskivesiemme villille asukille, joka on juoksuttanut kirjoittajaa vuosikymmenien ajan paikasta toiseen niin aamuvarhain kuin keskellä päivää, usein jopa yösydämellä.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kauppias: Onnelan Tarjouskirjakauppa

Yksityiskohdat

ISBN: 9789522207531
Kirjoittaja/toimittaja: Norell Erkki
Julkaisuvuosi: 2013
Painos: 1
Sivumäärä: 204
Sidonta: Sidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Kustantaja: readme.fi

Erkki Norellin kymmenes kirja, Taimentarinoita, on omistettu taimenelle, tuolle koskivesiemme villille asukille, joka on juoksuttanut kirjoittajaa vuosikymmenien ajan paikasta toiseen niin aamuvarhain kuin keskellä päivää, usein jopa yösydämellä. Jutustelevat tarinat on kirjoitettu täysin omien kokemusten pohjalta. Ne sisältävät paljon kalastusniksejä, jotka liittyvät tarinoiden tapahtumiin. Samalla kirjan tarinat kuvaavat taimenen koko elämänkaarta mädistä vaelluspoikaseksi, järvikasvusta ja kutuvaelluksesta takaisin synnyinkoskeensa.

Norell haikailee tarinoissaan menetettyjen koskien, jopa kotikoskiensa perään. Voimatalouden ehdoilla on tehty paljon korvaamatonta vahinkoa. Samoin Norell ilmaisee syvän huolestuneisuutensa villin ja vapaan järvitaimenen tulevaisuudesta.

Norell on saanut useita kalastusalan huomionosoituksia niin kotimaisten kuin ulkomaalaisten järjestöjen taholta. Hänet on mm. nimetty suomalaisen kalastuksen ”Hall of Famen” jäseneksi.


Seppo Polameri on Taimentarinoita-kirjan kuvituksen takana. Jälleen hänen loistavat piirrokset tukevat erinomaisesti kirjoitettuja tarinoita. Eikä tämä ole mikään ihme, sillä tuntevathan kalakaverukset varsin hyvin toistensa aatokset ja ovat jakaneet yhdessä monia kokemuksia yhteisillä kalaretkillään.

Kirjoita ensimmäinen arvostelu.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Taimentarinoita

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Laatu