Kalastamo

Merikalastussetit

Vankat merikalastussetit vuonojen ja jäämeren suurkaloille. Atlantilla et rimpuloilla pärjää.

Merikalastusseteillä ei hifistellä, eikä heittopituuksia lasketa. Näillä välineillä kalastetaan suurta turskaa ja muita Atlantin merikaloja, onnekkaimmat saavat siiman päähän ruijanpallaksen, joka voi kasva yli 200 kiloiseksi. Tärkeää on raaka voima, kun suuria kaloja hinataan ylös jopa yli 100 metrin syvyydestä monta sataa grammaa painavilla vieheillä. Kelan välitykset pitää olla kunnossa. Kunnon kampi on tärkeä, kun kalaa kelataan käsi nyrkissä väsytysvyö päällä. Paksua punottua siimaa pitää mahtua kelalle paljon.

Käytännössä nämä ovat ikuisia pelejä kovasakin käytössä. Settien vavoissa on joissain kärkirissa vaparenkaan sijaan. Kärkirissa helpottaa kelausta kovassa vastuksessa ja vähentää siiman kulumista. Jäämeren jättiläisten luokse Kalastamon kautta! Todella kireitä siimoja toivottaa Kalastamo.com.

Kalastamo verkkokaupassa kaikilla tuotteilla on ILMAINEN vaihto- / palautusoikeus sekä meillä on käytössä kaikki maksutavat (verkkopankit  ja luottokortit), myös lasku / osamaksu (Jousto ja Everyday).

Merikalastussetit

2 tuote(tta)

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 • Shimano jäämerisetti

  Shimano jäämerisetti

  Hinta: 275,00 € / kpl

  Kauppias: Kalastustarvike.net

 • Norjan setti

  Norjan setti

  Normaali hinta: 195,00 €

  Erikoishinta: 160,00 €

  / kpl

  Kauppias: Kalastusarena

2 tuote(tta)

Taulukkona  Listana 

Laskeva