Kalastamo

Haavit, nostokoukut ja sumput

Kalamiehen haavit ja sumput voit tilata suomalaisesta Kalastamo.comista

Haavilla varmistat ennätyskalasi ylössaannin ja sumpussa voit säilyttää saaliin hengissä ja valita parhaat päältä kotirannassa. Veneessä käytettäväksi haaviksi  kannattaa valita mieluummin liian iso kuin pieni haavi. Vaikka haavi tilaa viekin, sen ison kohdalle osuessa pienellä haavilla voi tulla äitiä ikävä. Retkeilijän ja vaeltajan haavi on sitten tietty pienempi. Lohiluokan haavia ei Lapissa kannata raahata. Perhomiehenkin selkään löytyy omanlaisensa haavit. Haaviminen ei ole hätäisen puuhaa. Turha kurottelu ja hätäily pitää jättää pois. Haavittaessa on monta ennätyskalaa mokattu ja huonoimmassa tapauksessa kala roikkuu vieheen varassa havaksen ulkopuolella ja karkaa. Nykyään kumihavashaavit ovat yleistyneet, koska ne ovat varsinkin CR-kalastuksessa hellempiä vapautettavalle kalalle, eivätkä koukut tartu kumihavakseen.

Sumppu on kätevä välinen jokaiselle kalamiehelle. Kilpaonginnassa se on suorastaan pakollinen, mutta hyödyllinen myös esim. ahvenen kalastuksessa. Jos ahventa kertyy joskus yli tarpeen, voit sumpussa säilyttää saaliin elävänä ja päästää valitsemasi kalat pois kotirannassa. Kidanavaaja on hauenkalastuksen ehdoton apuväline omia sormiaan arvostavalle kalamiehelle. Voit tilata kalastukseesi sopivat haavit ja sumput Kalastamo.comista suomalaisilta kauppiailtamme nopeasti ja lähimpään postiisi.

Kalastamo verkkokaupassa kaikilla tuotteilla on ILMAINEN vaihto- / palautusoikeus sekä meillä on käytössä kaikki maksutavat (verkkopankit  ja luottokortit), myös lasku / osamaksu (Jousto ja Everyday).

Haavit, nostokoukut ja sumput

4 tuote(tta)

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 • X2 Punnituspussi

  X2 Punnituspussi

  Hinta: 9,90 € / kpl

  Kauppias: Gofish.fi

 • Fox Rage Speedflow Haavi L 85x77cm

  Fox Rage Speedflow Haavi L 85x77cm

  Hinta: 89,00 € / kpl

  Kauppias: Gofish.fi

 • Fox Rage haavi Speedflow Compact

  Fox Rage haavi Speedflow Compact

  Hinta: 69,00 € / kpl

  Kauppias: Gofish.fi

 • AKARA 3S10 metallisumppu

4 tuote(tta)

Taulukkona  Listana 

Laskeva