Kalastamo

Aquapac -tuotteet

Aquapac -vesitiiviit tuotteet

Aqaupackin suojapussit löytyy Kalastamo verkkokaupasta moneen eri käyttötarkoituksiin sekä useita eri kokoja. Suojapussien toiminta perustuu Aquaclip lukitusmekanismiin joka on patentoitu menetelmä. Tämän ansiosta pussit kestävät vesitiivinä joka 10 metriin asti. Aquapac -pussit on valmistettu sitkeästä PVC-muovista. Pussit kestää rajuja sään- ja lämpötilanvaihteluja.

Aquapackin syntyhistoria:

Nuori englantilaismies oli kaverinsa kanssa surffaamassa Marokon rannikolla, kun tuuli painoi heidät avomerelle. He joutuivat killumaan meressä useita tunteja ennen kuin paikalla osui rahtilaiva joka poimi heidät kyytiinsä. Pelastusta odotellessaan miehet ehtivät useaan kertaan harmitella, kun matkapuhelinta ei voinut pitää surffatessa mukana. Miehet olisivat olleet valmiit maksamaan yhdestä puhelusta melkein mitä tahansa. Tästä tapahtumasta kului vuosi, vuonna 1993, valmistui ensimmäinen Aquapac-suojapussi. Englannin Kuningattaren vientipalkinnolla palkittu Aquapac Ltd on myynyt laadukkaita suojapussejaan kymmeniin eri maihin, myös ammattikäyttöön merivartiostolle ja puolustusvoimille.

Kalastamo verkkokaupassa kaikilla tuotteilla on ILMAINEN vaihto- / palautusoikeus sekä meillä on käytössä kaikki maksutavat (verkkopankit  ja luottokortit), myös lasku / osamaksu (Jousto ja Everyday).

Aquapac -tuotteet

Yksikään tuote ei täsmää valinnan kanssa.